CAFETARIA SNACK TO GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 42 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Snack To Go. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 16:27 Perfect op tijd en stoom komt uit de bakjes zo heet nog. Smaak is ook erg goed.
10 mei 2024 om 4:18 Ik had de bel ws niet gehoord. Toen werd ik op mijn mobiel gebeld! Top!
16 mrt 2024 om 22:20 Bestelling op tijd en warm geleverd. Toppers!!
18 feb 2024 om 19:52 Het was lauw, open en bijna geen vlees of groente. Ook duurde de bezorging 2 uur kan het helaas niet selecteren
21 jan 2024 om 21:58 Ik had een wokkie bami pangang besteld pas bij levering kwamen we er achter dat deze was uitverkocht stond ook op de bon. Zonder belletje hebben ze een ander gemaakt. Kleine porties voor het geld.
16 jan 2024 om 18:54 great, it arrived hot...portion (wok) but very small for the price...I didn't like the sauce from Wokkie Tokyo at all, it was kind of sour.... don't know if it has to be like that...but it deserves a second chance
25 dec 2023 om 22:53 Bezorgtijd werd, toen het nog 24 minuten zou duren weer op 45 minuten gezet. Uiteindelijk iets later bezorgd dan gepland. Het eten was wel heerlijk en goed warm.
25 dec 2023 om 19:25 Patat met hete kip. Kip was droog and oud. Het smaakte en rook niet lekker. Pindasaus was vies, te dik en oud. Prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding veelste duur. Ga nooit meer hier bestellen!
8 dec 2023 om 12:52 Kwam super heet aan en precies op tijd.
14 nov 2023 om 21:51 Helaas niet zo goed als vorige keren. Een droog en kapot broodje, bruine patat die gebakken was in oud vet en een curryworst welke geen echte curryworst is. Jammer!
25 sep 2023 om 18:36 KOUD EN KLEINE STUKKJES PATAT ALLES KOUD !!
30 jul 2023 om 11:14 I don't know what happened to the notes I wrote. Fries came with salt when I wanted without, which I had to adjust for my lunch; And the meal came with sauce when I didn't want any. Aside from this, there's nice options to try in the future.